Technológiai korszerűsítést eredményező új eszközbeszerzés a Gyulafi és Társa -nél

  • Kedvezményezett neve: GYULAFI és TÁRSA Mérnöki Szolgáltató Kivitelező Kft.
  • Projekt címe: Technológiai korszerűsítést eredményező új eszközbeszerzés a Gyulafi és Társa -nél
  • Támogatási összeg: 11,74 millió forint
  • Tényleges fizikai befejezés: 03.25.
  • Támogatási Szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2017/184
  • Támogató neve: Pénzügyminisztérium

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítás érdekében tervezett eszközbeszerzés egy JCB 3CX Turbo Powershift típusú kotró- rakodó földmunkagép beszerzése, mellyel lényegesen több földmunkát tud társaságunk elvégezni.  A JCB 3CX Turbo Powershift típusú kotró-rakodók jobban bírják a téli hideg időjárást, mint más hasonló földmunkagépek, ezért a téli időszakban is hatékony és eredményes munkát tudunk végezni, ezáltal a társaságunk több megbízást tud teljesíteni. A gépben több funkció is segíti a tereprendezési munkálatokat, ilyen például a kanálszintező. Az ún. törőfej kiépítés a szilárd burkolatú bontási munkák elvégzését is jelentősen meggyorsítja.

A beszerzett földmunkagép sokkal hatékonyabb, mint az eddigi meglevő gépeink. Olyan előnyökkel rendelkezik melyek nemcsak, hogy kiküszöbölik a pontatlanságokat, a lassúságot, hanem sok olyan földmunkát is el tud végezni, melyet eddig a szakembereink csak lassan, nehézségek arán tudtak megvalósítani. Mivel cégünk fő tevekénységi körébe tartozik az ivóvíz, szennyvíz és csapadékvíz és egyéb technológiai folyadék szállítására alkalmas vezetékek építése, ezért ilyen munkagép megléte a megbízások számának növelését tenné lehetővé és magasabb minőségi színvonalon való teljesítést eredményez.

A munkálatok folyamata minden esetben árkok és gödrök kiásásával kezdődik, mivel a vezetékek jellemzően föld alatt futnak. A vezetékek elhelyezését követően földmunkagép segítségével a megnyitott munkaterületeket eredeti állapotukba állítjuk vissza. A vezetékek mélységi ásása és az elvégzett munka utáni tereprendezési feladatokat hatékonyan és versenyképesen csak ilyen új és korszerű eszközzel lehet elvégezni.

Beruházásunk eredménye, hogy a gazdaságban betöltött szerepünk, piaci pozíciónk, versenyképességünk tovább erősödik, eszközparkunk megújul, vállalkozásunk szolgáltatásának technológiai színvonala javul és ezáltal termelékenységünk növekszik, mely árbevételünk jövőbeni növekedésében is megmutatkozik.

 A projekt megvalósulásának helyszíne:

2085 Pilisvörösvár, Harcsa u. 9., hrsz: 4046